fbpx

Post Detail

3 съвета за увеличаване на времето, което хората прекарват в четене на съдържанието ви

Не е тайна, че създаването на ангажиращо съдържание е по-трудно от всякога. Навярно и затова писането на статии в блога ви се струва загубена кауза, ненужно губене на време и пари, от чието действие не виждате кой знае какви резултати? Не се отказвайте от развитието на кътчето за публикуване, с което читателите ви са свикнали. Експериментирайте с привличане и задържане вниманието към съдържанието във вашия уебсайт или блог за по-дълго. 

3 съвета за увеличаване на времето, което хората прекарват в четене на съдържанието ви

Ако не разполагате с голям маркетинг отдел, който да се заеме с разработването на нова стратегия за развитие на блога, ето няколко работещи съвета за увеличаване на времето, което хората прекарват в четене на съдържанието ви. Едновременно с това ще направи онлайн бизнеса ви по-привлекателен и открояващ се:

Силни и привличащи вниманието заглавия и подзаглавия

Силата на думите често се крие в малките детайли, краткото и уместно изразяване. Вашата аудитория иска да научи повече за бизнеса ви, за принципите ви на работа, с какво можете да им бъдете полезни.

Читателят сканира с поглед и се спира там, където проявява интерес. Никой няма да чете целия текст, дума по дума, но може да се ангажира, ако сте “ударили право в целта” – с ключови заглавия и подзаглавия, които му подсказват какво ще пише по темата. Подобни заглавия биха били “Как да поправим пералнята в 3 лесни стъпки”, “Как да изберем нов модел прахосмукачка”, “5 копирайтинг съвета за стартиращ онлайн магазин” и др. 

Освен това, колкото повече заложите на качеството на текста и основни ключови думи, толкова по-високо ще ви оцени търсачката и ще предлага съдържанието ви на повече хора. 

Дайте решения на проблеми, които възникват в сферата ви

Ако сте добър счетоводител, покажете експертност и грижа към клиента. Аз съм копирайтър и приемам ангажименти за писане на текстове, но винаги се стремя да проява и разбиране към клиента – отдадена съм в работата си и вниквам в детайли на  всеки бизнес. Готова съм да помогна с идеи, стратегии за съдържание и маркетинг механизми, с които ще направя всичко възможно за един бизнес, за да се открои. Пиша това, което би искала да прочете вашата целева аудитория. 

Най-успешните предприемачи са тези, които умеят да представят най-доброто решение за даден проблем и изпълнят своите задачи отговорно. Това важи както за продуктите, които предлагате, така и за услугите. Затова най-ценното е да създаването на съдържание, което отговаря на въпросите и нуждите на вашия целеви пазар. Показвайки, че ви е грижа за читателите, вие ще ги спечелите и като клиенти, и ще изградите силна връзка с тях. Във всяка бизнес дейност има наболели теми, които чакат да бъдат решени. 

Инвестирайте в уникален копирайтинг

Уникален копирайтинг

Има огромна разлика между уникален копирайтинг и този създаден с Chat GPT. Човешката намеса и експертността в сферата трудно може да бъде заменена. Затова инвестирайте в дългосрочна работа с копирайтър, който цели да направи съдържанието ви заразително. Неговите задачи могат да включват изготвянето на блог календара и написването на блог статиите. Възползвайте се от професионални копирайтинг услуги, за да изразите силните страни и предимствата на вашия бизнес по убедителен начин. 

Качествените текстове дават стойност и оставят трайно впечатление у читателя. 

Ех, тази вечна борба за задържане на потребителя за повече от 10,20,30 секунди на блога или на конкретна страница – няма край. Правилният изход е да се придържаме основно към най-харесваните теми и да гоним стила на съдържанието, който се харесва на аудиторията ни. Ако се колебаете как, свържете с мен за копирайтинг съвет и изготвяне на целенасочено, интересно и качествено съдържание. 

Бъдете магнит за читателите си с правилното съдържание!

Spread the love

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

MenuHome