Аз съм Веселка Проданова, копирайтър с над 5 години опит. Научете повече за мен, като посетите страницата ми “За мен” (линк)  и профилите ми във  Facebook и Instagram.

Всеки ангажимент е строго индивидуален и отнема различен период от време. Преди да започнем съвместна работа, аз ще Ви дам конкретен срок за изготвяне/редактиране на съответното съдържание.

Имам достатъчно богат опит в много сфери на дейност, но подбирам внимателно своите клиенти, за да знам, че мога да предложа най-доброто, на което съм способна. Избягвам да пиша текстове на техническа тематика, право и тясно специализирани науки.

Пиша само на български език.

Цените ми отговарят на качеството, времето и проучването, което отделям за всеки един бранд. Работя на средни цени, като Вие ще получите подробна оферта от мен за всеки отделен текст.

Можете да ми заплатите по удобен за Вас начин – чрез банков превод, по Easy Pay или Revolut. Работя с предварително капаро -50% от цената.

Следвам стандартен подход на работа, който съм изградила като бърз и успешен:

 

  • Ще Ви помоля за детайлна информация относно съдържанието, което желаете да изготвя за Вашия онлайн бизнес, а след това да ми изпратите линкове към Вашите платформи – уебсайт и социални мрежи.
  • Ще разгледам сайта Ви и ще изготвя персонална оферта с цени и срок за изпълнение. В офертата ще посоча ангажимента, за който сте ме потърсили, плюс безплатни съвети и препоръки за подобряване на съдържанието Ви в бъдеще.
  • При одобрение от Ваша страна, очаквам капарото от 50% и започвам работа.
  • Имате право на две корекции по написаните текстове.