Изготвяне на блог постове

Блогът се “ражда” с всеки добре изграден уебсайт. Той е начин за привличане и задържане на аудиторията. Начин да покажете по-детайлно кои сте, какво предлагате, какви са ползите от Вашите продукти или услуги и т.н.. 

 

Аз изготвям качествено SEO съдържание за блогове, проучвайки ключовите думи за Вашия бранш. Прилагам техники и похвати от копирайтинга! Работя само с предварително изготвена стратегия! 

Как ще ви помогна?

Моят опит като копирайтър ще помогне за развитието на вашия уебсайт. Използвам достъпен език, a мисията ми е все повече хора да се разпознаят в текста. Обичам да разказвам истории. Затова използвам похвати от storytelling. Внушителните и подтикващи заглавия са основата, която трябва да се положи във всеки блог пост. 

Излагам съществена и полезна информация. По този начин заедно ще изградим едно по-приятелско отношение между бизнеса ви, вашите настоящи и потенциални клиенти и ще ги подтикнем към желаните действия – абонаменти, директни продажби и др. 

Приемам предизвикателства от ваша страна! Ще ви съдействам за изграждане на добър имидж пред аудиторията ви, с помощта на SEO копирайтинг

Позволете ми да изградим бранда ви заедно – като го “облечем” в изискана и впечатляваща визия, отличаваща се сред тълпата.

Как ще работим?

Спазвам принципи и следвам методология с ясна визия за крайния резултат!

Процесът на работа  с моите клиенти преминава по два начина:

  • В първият случай вие и вашия екип ми предоставяте темите и ключовите думи, които желаете да се включат. 

  • Ако се колебаете за подходящите/правилните теми, ще ги изберем заедно. Ще изготвя блог календар, ще обсъдим темите с вас или вашия екип и ще започна с написването им. 

Заглавията и разработените теми по тях са съобразени с това, какво вашите редовни и потенциални клиенти очакват да публикувате. Тези от типа “как да направим…”, “защо ни е необходима конкретната услуга”, “как да се грижим за…”, “как да използваме даден продукт” дават директни отговори на вашата аудитория. 

След като темата бъде избрана, аз започвам с всички допълнителни проучвания, които са ми необходими за създаването на статията. Стремежът ми е да бъде информативна, ангажираща, привличаща вниманието и приятна за четене.

Времето за изготвяне на текста и цената варират в зависимост от сложността на тематиката и обема на работа. Ще получите информацията за цената при предоставяне на оферта от моя страна. 

Колко блог поста месечно?

Един от най-честите въпроси на моите клиенти към мен е, колко блог поста им трябват месечно? Отговорът е индивидуален, защото зависи кои са вашите читатели и какъв тип съдържание трябва да им предложим. На първо място, качеството е по-важно от количеството. От друга страна, търсачките харесват новото съдържание, създадено с умисъл и полезност.

Заедно ще изградим най-добрата стратегия за вашия бизнес!

Нека обсъдим вашия проект!

 

Очаквам запитванията ви в контактната форма, по имейл или по телефона! Ще бъда на разположение за вас, ако се нуждаете от консултация и изготвяне на блог постове за фирмения ви сайт.