Всеки бизнес се стреми към по-високи позиции в търсачките
(най-вече към челните места). Вероятно, вие също? Интернет сайтът и всеки друг вид онлайн съдържание е Ваша фирмена визитка, но основните им цели са да привличате аудитория, да я задържате и да ги подтиквате непрекъснато към желаните действия. 

За всичко това е важно да ви открият? Как? Чрез SEO копирайтинг и допълнителни подходи, които да работят в синхрон.

Какво е SEO копирайтинг?

SEO копирайтингът е текст, който Google разбира и харесва, но и не само. Съдържанието е предназначено да бъде интересно и заинтригуващо потребителя. Да откликва на неговите нужди, вкус и предпочитания. 

Техниката на писане на SEO текстове включва много умело използване на ключови думи и технически познания. Добрият SEO текст звучи хармонично и интересно, има подходяща структура, включва ключови думи, подходящо заглавие (h1), подзаглавия с h2,h3, мета описания и т.н. 

Оптимизацията за търсачките е едно от най-важните неща за получаване на трафик и конвертиране. 

Моят процес на работа преминава през следните стъпки:

  • одит на вашия уебсайт;

  • изграждане на стратегия;

  • обсъждане с вашия екип;

  • създаването на целенасочено съдържание за аудиторията ви. 

Преди да се стигне да същественото писане обаче, аз правя разширено проучване на желанията и навиците на основните и потенциални ви клиенти. В допълнение, с непрекъснатото подобряване на обслужването и качественото предлагане, всеки бранд може да скочи достатъчно нагоре в търсачките, за да има задоволителни продажби и да придобие нужната популярност.  

Защо SEO оптимизацията е толкова важна?

SEO оптимизацията е изключително важна както за всеки начинаещ бизнес, така и за тези, които имат добре изградени позиции в търсачките. 

 

В света на интернета първите места в търсачките никога не са статукво – изисква се непрекъсната борба, за да се задържите там. Ето защо SEO (search engine optimization) оптимизацията е важна – за разпознаваемост сред потребителите, за добра позиция в интернет пространството и висок трафик в сайта. 

Защо SEO копирайтинг?

Копирайтинг, който е проектиран с мисъл за SEO, е важен за вашия имидж и авторитет. Изгражда доверие във вашия бранд. Основната му цел е да бъдете намерени онлайн и оттам да насърчите развитието на бизнеса си. 

 

И сега може би сте някъде в страниците на Google, но SEO копирайтингът, чрез ключови думи, се стреми да доведе името Ви в “центъра на прожекторите”на първа страница, сред първите позиции. Чрез този похват ще имате възможността да скъсите дистанцията между вашия бранд и потребителя.

 

SEO копирайтингът добавя стойност към онлайн съдържаниекъм блог постовете, публикациите в социалните мрежи и т.н. 

Защо да работите с мен за SEO копирайтинг?

Копирайтинг и СЕО оптимизация

Оптимизирането за най-голямата търсачка – GOOGLE е едно. Моята отговорност е да създам SEO копирайтинг, който включва следното: текстът да се хареса на търсачките, но и същевременно да бъде лесно четим, разбираем, увлекателен и насочен към хората. 

SEO копирайтингът се различава от масовото писане. Той е дългосрочен процес с ясно изградена стратегия за съдържание. 

Да работите с копирайтър и SEO експерт е най-добрият подход за вашия бизнес, защото ще получите качествено съдържание, подкрепено с добро техническо оформление. 

Оптимизирането на онлайн съдържанието дава тласък и “отваря нови врати” за бизнеса!

Нека да обсъдим вашия проект!

Свържете се с мен, за да ми разкажете вашата лична история. Бих искала да разбера какви са вашите цели, намерения и очаквания.