Уникалното, кратко, увлекателно и фокусирано съдържание, с добре селектирани снимки и видеа, може да направи бранда ви успешен за кратък период от време!

Вероятно сте се опитвали сами да развиете своята Facebook страница/група, Instagram и т.н., но това е довело до хаос, загуба на време и нередовно публикуване. Заедно можем да достигнем до желаните реакции – хората да научат и разпознават вашия бранд, да харесват публикациите ви, да привлечем нови потребители, които споделят и генерират директни продажби.

Ако имате нужда от създаване на съдържание, аз ще подготвя регулярни, креативни и полезни текстове – точно такива, каквито очакват да прочетат вашите клиенти

Защо съдържание в социалните медии?

….защото всички са там!  Поддържане на социални мрежи

Социалните мрежи са инструмент за реклама и служат за изключително точно таргетиране на вашата аудитория.  Имат огромно значение за бизнеса, тъй като дават възможност за често споделяне на постове, които привличат хората (ако прочетеното е свързано с техните интереси), задържат текущите потребители и клиенти, изграждат доверие – редовната активност показва обгриженост към нуждите на хората. 

Те са директно средство за продажби, служат за бързо и качествено обслужване на клиентите, начин за бърза връзка с допълващи бизнеси в индустрията, в която се развивате, идеален начин за обратна връзка и т.н.

Къде точно да публикувам?

Моят съвет е да имате профили във всички възможни платформи, за да споделяме съдържание на възможно повече места. Онлайн пространството ни предоставя много безплатни възможности, както и създаване на платени рекламни кампании, които генерират различни дивиденти за бизнеса. 

Нека да се насочим там, където вашите таргетирани клиенти са най-често!

Ето къде може да се споделя днес:

  • Facebook
  • Instagram
  • Tik tok
  • LinkedIn
  • Twitter

Как мога да ви помогна?

Начинът, по който един предприемач представя себе си и продукта (бранда), който стои зад него, е ключов момент. Социалните мрежи са тези, в които хората “консумират” много информация – бързо и без много да се замислят. 

Аз мога да ви помогна с редовно изготвяне на съдържание, което интригува аудиторията и дава резултати! Моите умения и опит в създаването на онлайн съдържание за социалните мрежи показват, че трябва да се публикува последователно и целенасочено. Това е и моята визия за работа. 

Създавайки онлайн присъствие по точния начин, вие ще станете разпознаваеми, ще говорят за вас, ще споделят и ще бъдат подтикнати към действие. Аз работя чрез изграждане на контент стратегия.  

За мен е огромна отговорност, че точно вие ми поверявате бизнеса си – в частта, в която говоря за вас!

Нека да обсъдим вашия проект!

Доброто съдържание може да привлече дори тези, които нямат нужда от конкретен продукт или услуга!  Очаквам вашите запитвания, ако желаете да работи с креативна личност за развитието на бизнеса ви в социалните медии