Веселка Проданова - SEO Копирайтинг

SEO Копирайтинг


SEO копирайтингът е текст, който Google разбира и харесва, но и не само. Съдържанието е предназначено да бъде интересно и заинтригуващо потребителя. Да откликва на неговите нужди, вкус и предпочитания. 

Техниката на писане на SEO текстове включва много умело използване на ключови думи и технически познания. Добрият SEO текст звучи хармонично и интересно, има подходяща структура, включва ключови думи, подходящо заглавие (h1), подзаглавия с h2,h3, мета описания и т.н. 

Съдържание за уебсайт и онлайн магазин

 

Цялостното съдържание на вашия уебсайт има ключова роля в създаването на онлайн присъствие. Копирайтингът за уебсайтове има за цел да представи вас, вашия екип и вашия бранд пред аудиторията ви по най-блестящи начин. Посетителите са готови да изпробват нещо ново и непознато. Дори да не ви познават,  вдъхнете им доверие! Как се случва това онлайн? Чрез съдържанието, което присъства във вашия уеб свят.. 

 

Съдържанието на уебсайта включва всички текстове, които фигурират на различните му страници:

 

  • Съдържание на страницата “За нас”;

  • Начална страница;

  • Описание на видовете услуги, които предлагате;

  • Описание на продуктите, които предлагате (за онлайн магазини);

Блог статии

Блогът се “ражда” с всеки добре изграден уебсайт. Той е начин за привличане и задържане на аудиторията. Начин да покажете по-детайлно кои сте, какво предлагате, какви са ползите от Вашите продукти или услуги и т.н.. 

Аз изготвям качествено SEO съдържание за блогове, проучвайки ключовите думи за Вашия бранш. Прилагам техники и похвати от копирайтинга! Работя само с предварително изготвена стратегия!

Изготвяне на блог постове

Продуктови описания

Доброто продуктово описание отговаря на въпроси от типа : Какво печели клиентът, купувайки точно тази стока? С какво се отличава този продукт от конкурентите? Какви допълнителни преимущества му носи този продукт? Ще може ли този продукт да реши възникналия проблем?
Ключът на тези въпроси се крие в качествено написаното продуктово описание. То трябва да е представено по лесен и разбираем начин за четене.

Съдържание за социалните мрежи


Социалните мрежи са инструмент за реклама и служат за изключително точно таргетиране на вашата аудитория.  Имат огромно значение за бизнеса, тъй като дават възможност за често споделяне на постове, които привличат хората (ако прочетеното е свързано с техните интереси), задържат текущите потребители и клиенти, изграждат доверие – редовната активност показва обгриженост към нуждите на хората.

Лендинг страници


Това е т.нар. целева страница – иновативен маркетинг способ, който служи за привличане на нови клиенти или потребители, които имат интерес към ваши продукти или услуги. Казано по друг начин, това е всяка уеб страница, върху която посетителите на конкретен сайт кликат, когато го посетят за първи път. 

 Много често целевата страница се използва като цел за “входящ маркетинг” – той е порталът, през който вашите посетители преминават, след което много по-лесно можете да съберете желаните данни от тях (събиране на имейли и създаване на имейл листи). 

Редактиране на текстове

 

Ако имате леки колебания в ефективността на текстовете, с които разполагате,  то най-вероятно се нуждаят от леки или по-драстични корекции. Контентът трябва  да е в синхрон с това, което очаква аудиторията, за да достигнете до продажби/поръчка на услуги. Настоящите и потенциални клиенти очакват да получат полезна информация, която търсят по ключови думи.  Това ще ги подтикне да предпочетат вашия бранд.

Изпратете ми запитване

Благодаря ви за интереса към моите услуги.

Изпратете ми запитване, а аз ще ви отговоря в рамките на 24 часа в работен ден и до 72 часа в почивни и празнични дни.