Копирайтинг услуги за малкия бизнес

За мен

 

Здравейте от мен, Веселка Проданова.

Историята на моя живот стартира от провинциално грaдче в Североизточна България, в дом и семейство с изградени традиции и ценности. 

Завърших средното си образование в моя роден град, след което се преместих да уча и живея във Варна. 

Към момента съм майка на двегодишно момиче и имам прекрасен мъж, който ме подкрепя във всяка моя инициатива и желание за развитие в професионален план. Съчетаването на семейство и работа е трудно, но ме прави още по-организирана и мотивирана да се справя с всички ангажименти и да отделям време за любимите ми хора.

Когато завърших университет, следвах общото желание (по-скоро правило) – да работя по специалността. Благодарение, обаче, на широките възможности и добре развития дигитален свят, животът ме “отвя” на съвсем друго място – от просто хоби да пиша стихове и по-трогателни пожелания за празници на мои близки и приятели, започнах да работя като копирайтър.

Съвсем случайно открих, че “драскането на думи” е моята страст и се чувствам като истинска стихия в този образ. Това е основната причина за голямата ми мотивация да творя, да се стремя към максимализъм и професионализъм във всеки един материал, който предавам на клиентите си.  

И така…. вече над 5 години практика, все още смятам, че копирайтингът е мое призвание. Въпреки трудностите и предизвикателствата, които срещам, желая да продължавам да се “гмуркам” все по-дълбоко в необятното море от информация, нови знания и умения в изготвянето на текстове и стратегии за съдържание. 

Никога не знаем какво ще ни поднесе животът, но винаги можем да променим утъпкания път, който не ни удовлетворява, макар да са нужни повече усилия!

Веселка Проданова – копирайтър